Prosjekter

EINAR SANDBERGSVEG 1 – LILLEHAMMER


Oppføring av vertikal delt tomannsbolig i thermomur. Moderne design fra RAM arkitektur, kombinert med skikkelig håndverk, ble dette boliger med flott Mjøsutsikt.

ØYGARDSVEGEN 1 – LILLEHAMMER


Massivtre enebolig i ubehandlet osp. Arkitekt er Knut Hjeltnes MNAL sivil­arkitekter Oslo. Spennende bygg med mange ­utfordringer, som vi løste godt i felleskap. Nå begynner fargene å endre seg i pakt med naturen og boligen sklir godt inn i terrenget.

REHABILITERING


Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle ­vinduer, dører, gulv, tak og kledning. Ved å foreta en ­enkel ­befaring, kan vi hjelpe deg å ­fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Ved å bytte ut gamle dører vil man få en verdiøkning på boligen, samt man sparer energi på ­oppfyring.


SOLLIA BORETTSLAG – LILLEHAMMER

Rehabiltering fasader, etterisolering, vindtetting og ny ­panel, nye takoverbygg, nye vinduer og terrassedører.

RUSTAD FJELLSTUE – SJUSJØEN


InnlandsBYGG AS har i samarbeid med dyktige ­samarbeidspartnere bygget et lekkert badstueanlegg på Rustad Fjellstue. Finsnekring på sitt beste.

LILLEHAMMER KUNSTMUSEUM


InnlandsBYGG AS har laget flotte benker i kunstmuseet. Et riktig kunstverk i sitt rette element.

Selv etter kloakklekkasje kan det bli trivelig oppholdsrom etter en god innsats av InnlandsBYGG AS.

SKADEJOBBER


InnlandsBYGG AS er tilsluttet Byggmesterens ­taksteringsforbund og er godkjente for skadetakstering og tilstandsanalyser. InnlandsBYGG AS har avtaler med ­forsikringsselskaper og ordner opp når uhellet er ute. Om det er vann­lekasje, kloakklekasje, brann eller innbrudd så hjelper ­InnlandsBYGG AS deg! Slik for for eksempel da en parafin­lekkasje medførte masse­utskiftning 4 meter ned i ­bakken under kjellergulv.